Skip to main content

Dráma v hádankách

28. január 2022

Oravské kultúrne stredisko v Dolnom Kubíne pre vás pripravuje interaktívno-náučnú online súťaž s literárno-dramatickou tematikou pod názvom Dráma v hádankách. Hlavným cieľom súťaže je pripomenúť si významné regionálne osobnosti z oblasti divadla, ale aj literárnych tvorcov a ich dielo interaktívnou a hravou formou.


Zapojiť sa môže každý, no vítaní sú najmä žiaci stredných škôl a gymnázií, vysokoškolskí študenti, ale aj tí, ktorí už svoje aktívne štúdium na školách ukončili a inklinujú k divadlu či literatúre – teda všetci súťaženia chtiví. Súťaž bude prebiehať na Facebooku Oravského kultúrneho strediska, kde každý februárový štvrtok bude pre súťažiacich pripravené nové zadanie hlavolamov. Súťažiaci nám správne odpovede môžu zasielať prostredníctvom súkromnej správy na sociálnej sieti, pričom si za každú správnu odpoveď na svoje konto pripisujú body. Víťazom sa stane ten, kto po vyriešení všetkých hlavolamov získa najväčší počet bodov. Súťaž bude ukončená posledným príspevkom 24. februára a finálnym vyhodnotením v pondelok 28. februára 2022.


Pre víťazov sú pripravené hodnotné ceny v podobe knižných publikácií aj vstupenky na divadelné predstavenie do Komorného divadla v Martine. V hre je tiež bezplatné členské v Oravskej knižnici A. Habovštiaka v Dolnom Kubíne vzťahujúce sa na celý budúci rok 2023. Neváhajte a zapojte sa! Začíname 3. februára prvým súťažným zadaním.


Dosúťaženia!

Oravské kultúrne stredisko

28. január 2022

z našich článkov...

V Zázrivej sa stretli folkloristi z O...

V nedeľu 28. mája sa v priestoroch kultúrneho domu v Zázrivej uskutočnilo krajské kolo súťaže a p...

20. ročník oravskej súťaže mladých mo...

Mladí moderátori z celého regiónu mali možnosť stretnúť sa v zaujímavej postupovej súťaži Oravský...

Leto v OKS – šantivo i tvorivo

Augustový týždeň od 15. do 19. 8. 2022 v Oravskom kultúrnom stredisku patril deťom, letnému šante...
top