Skip to main content

Hravo, tvorivo, divadelne...

21. máj 2024

V piatok 17. mája sme strávili deň hravo aj tvorivo, aj sme sa novému naučili...

S lektorkou Katkou Hitzingerovou sme pre divadelníkov zo Špeciálnej základnej školy pre deti s telesným postihnutím v Dolnom Kubíne pripravili divadelný workshop s praktickými cvičeniami, ktoré môžu aplikovať v praxi pri ďalších divadelných aktivitách a tvorbe.

Hneď po skončení sme sa presunuli k ďalšej skupine detí so zapálením pre divadlo do ZUŠ Petra Michala Bohúňa v Dolnom Kubíne. Divadelníci a divadelníčky z Nižnej a Námestova si stretnutie naplno užili aj aj vďaka všetkým partnerom a sponzorom sme ich takouto formou mohli odmeniť za kvalitnú divadelnú tvorbu, ktorou oravský región nepochybne dýcha.

Ďakujeme lektorke Katke za jej zapálenie, odovzdanosť, ľudskosť i odbornosť v jednom, ZUŠ P. M. Bohúňa v Dolnom Kubíne za poskytnutie priestorov, Fondu na podporu umenia za finančnú podporu projektu Vandrovanie Oravou, vďaka ktorému sa podarilo divadelné workshopy zorganizovať, všetkým nadšencom a nadšenkyniam pre divadlo, pedagógom a pedagogičkám, ich podporu a radosť zo spoločnej práce.

Fotografie z podujatia nájdete v našej Galérii.

Oravské kultúrne stredisko

21. máj 2024

z našich článkov...

Vidiečanova Habovka vo Východnej

Festival Východná sa okrem svojej tradičnej trojdňovej bohatej programovej ponuky tento rok stal ...

V Habovke sa na počesť Vidiečana stre...

Oravské kultúrne stredisko v spolupráci s obcou Habovka organizujú celoštátne kolo celoštátnej po...

Dráma v hádankách

Oravské kultúrne stredisko v Dolnom Kubíne pre vás pripravuje interaktívno-náučnú online ...
top